Ingredienser
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
0,5 dl chiafrø (kan droppes)
0,5 dl linfrømel
0,5 dl mandelmel (eller 1 dl mel etter eget ønske)
2 ss fiberhusk
1 ts salt
5 dl vann
Slik gjør du
Sett ovnen på varmluft 170 grader.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, tilsett 5 dl vann og la det svelle et par minutter. Fordel røren på to bakepapirkledde langpanner. Jeg bruker et tredje bakepapir som jeg legger over røren for å trykke/stryke den utover langpannen. Prøv å få den så tynn som mulig.
Sett inn begge brettene, øverst og nederst i ovnen. Stek 25 minutter, ta de ut og rut opp deigen i ca. 16 biter per brett med et pizzahjul. Sett inn i ovnen igjen og bytt plass på brettene etter nye 20 minutter. Gjenta en siste gang etter 20 min.Total steketid er ca. 60-70 minutter.
Avkjøles på rist. Et tips er å fjerne bakepapiret med en gang, ellers så har det lett for å feste seg.