Knekkebrød

Ingredienser

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

2 dl solsikkefrø

0,5 dl chiafrø (kan droppes)

0,5 dl linfrømel

0,5 dl mandelmel (eller 1 dl mel etter eget ønske)

2 ss fiberhusk

1 ts salt

5 dl vann

Slik gjør du

Sett ovnen på varmluft 170 grader.

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, tilsett 5 dl vann og la det svelle et par minutter. Fordel røren på to bakepapirkledde langpanner. Jeg bruker et tredje bakepapir som jeg legger over røren for å trykke/stryke den utover langpannen. Prøv å få den så tynn som mulig.

Sett inn begge brettene, øverst og nederst i ovnen. Stek 25 minutter, ta de ut og rut opp deigen i ca. 16 biter per brett med et pizzahjul. Sett inn i ovnen igjen og bytt plass på brettene etter nye 20 minutter. Gjenta en siste gang etter 20 min.Total steketid er ca. 60-70 minutter.

Avkjøles på rist. Et tips er å fjerne bakepapiret med en gang, ellers så har det lett for å feste seg.