4 porsjoner
Ingredienser
1 grillet kylling
1 rød paprika
1 purre
2 hvitløksbåter
1 gul løk
1 boks kokoskrem (jeg bruker KATI, kjøpes på innvandrerbutikker)
2 ss tomatpure
0,5-1 ts sambal oelek (smak til)
1 ss mango chutney
2 ts curry
1 ts paprikapulver
Salt og pepper
Revet ost
Sett ovnen på 225 grader.
Rens den grillede kyllingen
Skjær paprika i små biter, finhakk løk og hvitløk, kutt purreløken i skiver. Fres grønnsakene på middels varme i smør/kokosolje til løken har blitt blank. Tilsett curry og rør sammen i et par minutter.
Visp sammen kokosmelk, sambal oelek, tomatpure, mango chutney, paprikapulver, salt og pepper i en kjele. Kok opp, skru ned varmen og la det putre noen minutter.
Legg de stekte grønnsakene i en ildfast form, så den rensede kyllingen. Hell kokosmelkblandingen over og topp med revet ost. Gratineres i ovnen i ca 20 minutter.
Server med det tilbehøret du ønsker. Jeg bruker en blandet salat.