Kyllingcurry grateng

4 porsjoner

Ingredienser

1 grillet kylling

1 rød paprika

1 purre

2 hvitløksbåter

1 gul løk

1 boks kokoskrem (jeg bruker KATI, kjøpes på innvandrerbutikker)

2 ss tomatpure

0,5-1 ts sambal oelek (smak til)

1 ss mango chutney

2 ts curry

1 ts paprikapulver

Salt og pepper

Revet ost

 

Sett ovnen på 225 grader.

Rens den grillede kyllingen

Skjær paprika i små biter, finhakk løk og hvitløk, kutt purreløken i skiver. Fres grønnsakene på middels varme i smør/kokosolje til løken har blitt blank. Tilsett curry og rør sammen i et par minutter.

Visp sammen kokosmelk, sambal oelek, tomatpure, mango chutney, paprikapulver, salt og  pepper i en kjele. Kok opp, skru ned varmen og la det putre noen minutter.

Legg de stekte grønnsakene i en ildfast form, så den rensede kyllingen. Hell kokosmelkblandingen over og topp med revet ost. Gratineres i ovnen i ca 20 minutter.

Server med det tilbehøret du ønsker. Jeg bruker en blandet salat.