Granola med smak av karamell og kanel

150 g glutenfrie havregryn
150 g hakkede nøtter, mandler og valnøtter
100 g solsikkekjerner og gresskarkjerner (50 av hver)
50 g kokosflak
30 g Sukrin gold
30 g flytende honning evnt. Fibersirup gold
40 g kokosolje, Cocosa extra virgin
1 ts havsalt
1-2 ts kanel

Sett ovnen på 130 grader.

Bland sammen de tørre ingrediensene. Smelt kokosolje og honning, vend det godt inn i blandingen. Dersom det ser litt tørt ut, tilsetter du 2-3 ss vann. Fordel muslien på en bakepapirkledd langpanne. Strø over sukrin gold.

Steketida vil variere, men vil være ca 25-35 minutter, til muslien har fått en gyllen farge. Rør underveis for å få et jevnt resultat.

Avkjøl og oppbevar i en glasskrukke i romtemperatur.