2 stk mango
1 liten løk
1 fersk chili
2 ss eplecidereddik
1 ss kokosblomstsukker
1/2 kopp vann
1/2 ts Pepper
1/4 ts malt ingefær
1 toppet ts curry (spisskummen, gurkemeie, kanel, nellik, kardemomme, koriander)
1/4 kopp tørkede rosiner (valgfritt)
Kokosolje
Salt etter smak
Varm kokosolje på middels varme i en panne på komfyren. Tilsett finkuttet løk og hvitløk og stek på middels varme til løken er klar på farge
Tilsett chili, krydder og kokosblomstsukker.La det koke i et minutt,rør rundt så det ikke brenner seg.
Tilsett eplecideredikk, vann, rosiner og mango. Småkok på svak varme i 15 minutter eller til vannet fordamper.
Den er ferdig når den har fått en tykkere konsistens. Avkjøl og oppbevar i en krukke i kjøleskapet.
Holdbar i 5 dager.