Mango chutney

2 stk mango

1 liten løk

1 fersk chili

2 ss eplecidereddik

1 ss kokosblomstsukker

1/2  kopp  vann

1/2 ts Pepper

1/4 ts malt ingefær

1 toppet ts curry (spisskummen, gurkemeie, kanel, nellik, kardemomme, koriander)

1/4 kopp tørkede rosiner (valgfritt)

Kokosolje

Salt etter smak

 

Varm kokosolje på middels varme i en panne på komfyren. Tilsett finkuttet løk og hvitløk og stek på middels varme til løken er klar på farge

Tilsett  chili, krydder og kokosblomstsukker.La det koke i et minutt,rør rundt så det ikke brenner seg.

Tilsett eplecideredikk, vann, rosiner og mango. Småkok på svak varme i 15 minutter eller til vannet fordamper.

Den er ferdig når den har fått en tykkere konsistens. Avkjøl og oppbevar i en krukke i kjøleskapet.

Holdbar i 5 dager.