Ostekake i glass

6 porsjoner

Mandelkrønsj

100 g smør (ikke margarin)

3 dl hjemmelaget mandelmel

1-2 ss søtning etter ønske. Jeg bruker Sukrin Gold

Ostekakeblandingen

300 g laktosefri Philadelphiaost

3 dl laktosefri gresk yoghurt

1 dl Sukrinmelis

2 dl pisket laktosefri kremfløte

1 dl halvtinte fryste bær, bruk det du liker best

Smelt smøret og bland i mandelmel og søtning. Spre det ut på en bakepapirkledd langpanne og stek i ovnen på 175 grader i 7-8 minutter. Krønsjen skal få farge uten å bli brent. Ta den ut, avkjøl og knus den til små smuler.

Visp yoghurt, philadelphiaost, bær og sukrinmelis til en jevn kremaktig masse. Bland i den stivpiskede kremfløten.

I et glass eller en dessertskål, legger du mandelkrønsjen og ostekakeblandingen lagvis. Begynn   med mandelkrønsj og avslutt med ostekakeblandingen. Pynt med ferske bær