6 porsjoner
Mandelkrønsj
100 g smør (ikke margarin)
3 dl hjemmelaget mandelmel
1-2 ss søtning etter ønske. Jeg bruker Sukrin Gold
Ostekakeblandingen
300 g laktosefri Philadelphiaost
3 dl laktosefri gresk yoghurt
1 dl Sukrinmelis
2 dl pisket laktosefri kremfløte
1 dl halvtinte fryste bær, bruk det du liker best
Smelt smøret og bland i mandelmel og søtning. Spre det ut på en bakepapirkledd langpanne og stek i ovnen på 175 grader i 7-8 minutter. Krønsjen skal få farge uten å bli brent. Ta den ut, avkjøl og knus den til små smuler.
Visp yoghurt, philadelphiaost, bær og sukrinmelis til en jevn kremaktig masse. Bland i den stivpiskede kremfløten.
I et glass eller en dessertskål, legger du mandelkrønsjen og ostekakeblandingen lagvis. Begynn med mandelkrønsj og avslutt med ostekakeblandingen. Pynt med ferske bær