Zoodles i arrabiatasaus.

Arrabiata saus

1 liten løk, hakket

2 fedd hvitløk, finhakket

2 ts extra virgin olivenolje

½ ts tørket rød pepper flak

1 rød paprika, hakket

3 eller 4 terninger tomater. Fjern frøene og kutt i små terninger

2 ss hakket frisk basilikum

I en mellomstor kjele, varm oljen over middels varme. Tilsett løk og hvitløk og stek til løken begynner å bli myk. Tilsett pepperflak og paprika og rør til paprikaen mykner.

Tilsett tomater og varm til sausen begynner å putre. Senk varmen og kok uten lokk inntil sausen har tyknet, ca 15 minutter. Rør ofte.

Squashspagetti

2 til 3 squash

oliven olje

sjøsalt

svart pepper

Skjær endene av squashen. Bruk en spiralizer for å lage zoodles.

Stek squashen et par minutter i en wok – til den mykner

Rør inn basilikumen i sausen. Tilsett salt og pepper, etter smak. Kok ca. 5 minutter, inntil alt er varmt.

Bland sammen arrabiatasaus og squash. Server.

Viktig å vite er at når squashen kommer i kontakt med tomat, vil den avgi mye væske. Tilsett stekt kjøtt etter eget ønske.