Banangranola

3 dl glutenfrie havregryn

1 dl hakkede valnøtter

1 dl hakkede mandler

1 dl solsikkefrø

1 klype salt

Âź ts vaniljepulver

1 ts kanel


1 banan

2 ss honning

2 ss kokosolje 

 

Sett ovnen pü 175 grader og kle en stekeplate med bakepapir. Bland sammen det tørre i en bakebolle. Bland sammen banan, kokosolje og honning i en annen bolle. Bruk en stavmikser og kjør  blandingen glatt. Bland det vüte i det tørre og bland godt før du fordeler granolaen pü stekeplaten. Settes midt i ovnen.

banangranola

Granolaen trenger  20 minutter i ovnen. Etter 10 minutter kan du ta ut blandingen og røre litt med en skje før du setter den inn i ovnen igjen. Følg godt med! Nür granolaen er gylden i fargen, er den ferdig. Granolaen blir ikke helt sprø før den er avkjølt, sü vent en liten stund før du smaker!

Oppbevares i et tett glass og nytes som topping pĂĽ yoghurt, smoothies eller i en skĂĽl med melk.

Tips: Tüler du ikke nøtter kan du erstatte nøttene med frø eller mer havregryn.

banangranola2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s