Banangranola

3 dl glutenfrie havregryn

1 dl hakkede valnøtter

1 dl hakkede mandler

1 dl solsikkefrø

1 klype salt

¼ ts vaniljepulver

1 ts kanel


1 banan

2 ss honning

2 ss kokosolje 

 

Sett ovnen på 175 grader og kle en stekeplate med bakepapir. Bland sammen det tørre i en bakebolle. Bland sammen banan, kokosolje og honning i en annen bolle. Bruk en stavmikser og kjør  blandingen glatt. Bland det våte i det tørre og bland godt før du fordeler granolaen på stekeplaten. Settes midt i ovnen.

banangranola

Granolaen trenger  20 minutter i ovnen. Etter 10 minutter kan du ta ut blandingen og røre litt med en skje før du setter den inn i ovnen igjen. Følg godt med! Når granolaen er gylden i fargen, er den ferdig. Granolaen blir ikke helt sprø før den er avkjølt, så vent en liten stund før du smaker!

Oppbevares i et tett glass og nytes som topping på yoghurt, smoothies eller i en skål med melk.

Tips: Tåler du ikke nøtter kan du erstatte nøttene med frø eller mer havregryn.

banangranola2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s