4 porsjoner
500 g Salmalaks
Marinade
½ dl glutenfri tamari soya
1 ss risvinseddik
½ ts sesamfrø
2 ts sesamolje
1 klype chiliflakes
1 hvitløksbåt
Salat
2 stk avokado
½ agurk
4 dl strimlet rødkål
1 stor strimlet gulrot
2 stk salatløk
Ruccola
1 ss svarte sesamfrø
Avokadomajones
1 dl majones (bruk hjemmelaget eller ferdigkjøpt)
1 avokado
1 hvitløksbåt
2 ts glutenfri tamari soya
salt
Skjær laksen i terninger, ca 1 cm. Mariner laksen mens du forbereder salaten.
Del avokadoene og skjær dem i tynne skiver.Gjør det samme med salatløken. Skjær agurken i tynne skiver med en potetskreller, strimle rødkålen med en ostehøvel. Skjær gulroten i staver.
Fordel ruccolaen på fire tallerkener og legg på laksen. Legg alle de kuttede grønnsakene rundt laksen og strø over sesamfrø.
Avokadomajones: Det er viktig at alle ingrediensene har lik temperatur. Legg alle ingrediensene i en høy beholder, miks godt sammen med en stavmikser.