4 porsjoner
1-2 ts chilipulver
1 ss paprika
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1/2 ts malt spisskummen
2 ts salt
800 g kyllingbryst, skåret i tynne strimler
1 rød paprika i skiver
1 gul paprika i skiver
1 grønn paprika i skiver
1 rødløk i skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
50 g kokosnøttolje, eller smør
Forvarm ovnen til 200 ° C. Bland krydder og salt i en liten bolle.
Legg kylling, paprika, løk og hvitløk i en ildfast form som er ca 35 x 25 cm. Hell smeltet smør/kokosolje over kyllingen/grønnsakene, dryss over med krydder og bland godt.
Stek i 30-35min eller til kyllingen er gjennomstekt (halvveis i steketiden er det lurt å snu litt på kyllingen og grønnsakene).
Server med glutenfrie tortilla og rømme.