Kyllingfajitas i ovnen

4 porsjoner

1-2 ts chilipulver

1 ss paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1/2 ts malt spisskummen

2 ts salt

800 g kyllingbryst, skåret i tynne strimler

1 rød paprika i skiver

1 gul paprika i skiver

1 grønn paprika i skiver

1  rødløk i skiver

2 fedd hvitløk, finhakket

50 g kokosnøttolje, eller smør

 

Forvarm ovnen til 200 ° C. Bland krydder og salt i en liten bolle.

Legg kylling,  paprika, løk og hvitløk i en ildfast form som er ca 35 x 25 cm. Hell smeltet smør/kokosolje over kyllingen/grønnsakene,  dryss over med krydder og bland godt.

Fajitas

Fajitas1

Stek i 30-35min eller til kyllingen er gjennomstekt (halvveis i  steketiden er det lurt å snu litt på kyllingen og grønnsakene).

Server med glutenfrie tortilla og rømme.