Lavkarbo cottage cheesebrød

2 egg

250 g cottage cheese

2 ss linfrø + ½ ts for ü strø over brødet

2 ss chiafrø + ½ ts for ü strø over brødet

4 ss glutenfrie havregryn

2 ss mandelmel (Funksjonell mat)

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkefrø

1 ts salt

2 ts bakepulver

50 g valnøtter

4 ss flytende kokosolje uten smak

Sett ovnen pĂĽ 210 grader.

Bland egg og cottage cheese med en stavmikser. Rør inn resten av ingrediensene. Dersom blandingen blir løs, blander du inn flere frø.

Hell røren i en bakepapirkledd 1-liters form, pensle med vann eller flytende kokosolje. Strø over linfrø og chiafrø.

Cottage cheesebrød

Stekes pü nederste rille i 70 minutter. Avkjøl pü rist. Oppbevar i kjøleskapet.

Cottage cheesebrød1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s