Ingredienser
4 egg
0,5 dl laktosefri fløte
salt & pepper
3 skiver skinke eller salami
4 skiver Norvegiaost
Grillkrydder
Gressløk
Slik gjør du:
Visp sammen egg, fløte, salt og litt pepper. Varm en liten stekepanne på medium varme og ha i kokosolje. Hell så i eggemassen
Bruk en stekespade og trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene og sett på et lokk i 3-4 min
Legg på ønsket fyll, osteskiver og grillkrydder på halve omeletten, brett så den andre halvparten over fyllet. Trekk pannen av varmen og la den stå et par minutter uten lokk slik at den setter seg. Legg den på tallerken og server med avocado eller salat.
Tips: Brett den igjen og legg omeletten inni et pita brød (fra Riktigkost.no). Pakk den i matpapir eller legg den i en mat boks, så har du lunsj på jobben (varme den i micro`n)