En rask frokostomelett

Ingredienser

4 egg

0,5 dl laktosefri fløte

salt & pepper

3 skiver skinke eller salami

4 skiver Norvegiaost

Grillkrydder

Gressløk

Slik gjør du:

Visp sammen egg, fløte, salt og litt pepper. Varm en liten stekepanne pü medium varme og ha i kokosolje. Hell sü i eggemassen

Bruk en stekespade og trekk røren inn mot midten slik at massen pü toppen flyter ut til sidene og sett pü et lokk i 3-4 min

Legg pü ønsket fyll, osteskiver og grillkrydder pü halve omeletten, brett sü den andre halvparten over fyllet. Trekk pannen av varmen og la den stü et par minutter uten lokk slik at den setter seg. Legg den pü tallerken og server med avocado eller salat.

Tips: Brett den igjen og legg omeletten inni et pita brød (fra Riktigkost.no). Pakk den i matpapir eller legg den i en mat boks, sü har du lunsj pü jobben (varme den i micro`n)