Glutenfrie nanbrød

den

10-12 nanbrød

1 pk semper fin mix

2 ts fiberhusk

2 ts salt

2 ts bakepulver

1/2 ts hvitløkspulver

3 ts malt koriander

1 ts  honning

1/2 pakke fersk gjĂŚr

8 ss olivenolje

3 dl laktosefri yoghurt naturell

2 egg

1 kork eplecideredikk

1/2 potte fersk koriander

Bland sammen mel, bakepulver, salt, koriander og hvitløkspulver i en bolle.

Varm opp yoghurt til ca 37 grader og trekk den til siden. Pisk eggene i en kopp. Ha i fiberhusk, olje, honning, eplecideredikk  og eggene i den varme yoghurten og pisk godt. Ha denne blandingen over melet og tilsett frisk hakket koriander.

Rør godt til deigen blir jevn og glatt og henger sammen. Heves til dobbel størrelse, gjerne i lunkent vannbad med plastfolie over.

Sett stekeovnen pĂĽ 250 grader og sett inn stekebrettet slik at det blir varmt. Kjevle passende leiver pĂĽ ca 3- 5 mm tykkelse pĂĽ et bakepapir og stek de midt i ovnen. Ikke stek flere enn to av gangen. Disse trenger ikke mer steketid enn 3- 5 minutter, sĂĽ pass pĂĽ. De er ferdige nĂĽr de er gyllenbrune og bobler seg opp.

Nanbrødene kan  fryses ned. Varmes kjapt i stekeovn før servering.

Nanbrød

Nanbrød1