Glutenfrie nanbrød

10 nanbrød

1 pk semper fin mix

2 ts fiberhusk

2 ts salt

2 ts bakepulver

1/2 ts hvitløkspulver

3 ts malt koriander

1 ss  honning

1/2 pakke fersk gjĂŚr

8 ss olivenolje

3 dl laktosefri yoghurt naturell

2 egg

1 kork eplecideredikk

1/2 potte fersk koriander

Bland sammen mel, bakepulver, salt, koriander og hvitløkspulver i en bolle.

Varm opp yoghurt til ca 37 grader og trekk den til siden. Pisk eggene i en kopp. Ha i fiberhusk, olje, honning, eplecideredikk  og eggene i den varme yoghurten og pisk godt. Løs opp gjÌren i blandingen. Ha denne blandingen over melet og tilsett frisk hakket koriander.

Rør godt til deigen blir jevn og glatt og henger sammen. Heves til dobbel størrelse, gjerne i lunkent vannbad med plastfolie over.

Sett stekeovnen pĂĽ 250 grader og sett inn stekebrettet slik at det blir varmt. Kjevle passende leiver pĂĽ ca 3- 5 mm tykkelse pĂĽ et bakepapir og stek de midt i ovnen. Ikke stek flere enn to av gangen. Disse trenger ikke mer steketid enn 3- 5 minutter, sĂĽ pass pĂĽ. De er ferdige nĂĽr de er gyllenbrune og bobler seg opp.

Nanbrødene kan  fryses ned. Varmes kjapt i stekeovn før servering.

Nanbrød

Nanbrød1