10 nanbrød
1 pk semper fin mix
2 ts fiberhusk
2 ts salt
2 ts bakepulver
1/2 ts hvitløkspulver
3 ts malt koriander
1 ss honning
1/2 pakke fersk gjær
8 ss olivenolje
3 dl laktosefri yoghurt naturell
2 egg
1 kork eplecideredikk
1/2 potte fersk koriander
Bland sammen mel, bakepulver, salt, koriander og hvitløkspulver i en bolle.
Varm opp yoghurt til ca 37 grader og trekk den til siden. Pisk eggene i en kopp. Ha i fiberhusk, olje, honning, eplecideredikk og eggene i den varme yoghurten og pisk godt. Løs opp gjæren i blandingen. Ha denne blandingen over melet og tilsett frisk hakket koriander.
Rør godt til deigen blir jevn og glatt og henger sammen. Heves til dobbel størrelse, gjerne i lunkent vannbad med plastfolie over.
Sett stekeovnen på 250 grader og sett inn stekebrettet slik at det blir varmt. Kjevle passende leiver på ca 3- 5 mm tykkelse på et bakepapir og stek de midt i ovnen. Ikke stek flere enn to av gangen. Disse trenger ikke mer steketid enn 3- 5 minutter, så pass på. De er ferdige når de er gyllenbrune og bobler seg opp.
Nanbrødene kan fryses ned. Varmes kjapt i stekeovn før servering.