Kyllingpai med pesto

den

5-6 porsjoner

1 glutenfri paibunn

350 g kyllingfilet

1 brokkoli, delt i små buketter

4 egg

2,5 dl laktosefri matfløte

4-5 ss pesto

50 g cheddar, revet

2 vårløk, finsnittet

 

Kutt kyllingen i biter og stek dem i panne med Tine smør, salt og pepper. Sett til side. Kok brokkolien i saltet vann i 2-3minutter. Hell av vannet og sett til side.

Pisk  sammen egg, laktosefri matfløte og pestoen. Ha i litt salt og litt nykvernet pepper.

Finn frem det forstekte paiskallet og fordel kyllingbitene og brokkolien over.

Kyllingpai

Hell over eggestanden, dryss over vårløk og ost. Stek den  i 25 minutter, 200 grader i varmluftsovn.

Kyllingpai2

Ta den  ut og la den hvile i 20 minutter.

Server paien med  en salat.

Kyllingpai6