Lavkarbo browniepai

10 porsjoner

Paibunn

120 g mandelmel

8 ss kokosmel

1 ss sukrinmelis

¼ ts salt

70 g Tine smør

2-4 iskaldt vann

Fyll

50 g mandelmel

6 ss kakaopulver

6 ss Sukrin Gold

1 ts bakepulver

2 store egg

3 ss vann

60 g smeltet  Tine smør

1 ss Sukrin Fiber sirup

½ ts vaniljeekstrakt

20 g mørk sjokolade

Topplokk

2,5 dl laktosefri kremfløte

2 ss sukrinmelis

¼ ts vaniljeekstrakt

30 g mørk sjokolade

Kokosolje til å smøre paiformen med.

Paibunn:
Varm ovnen til 170 grader. Smør en 22 cm paiform. Bland mandelmel, kokosmel, søtning og salt. Legg oppi biter av smør og bland deigen til den ligner på store smuler. Tilsett vann og bland deigen til den er samlet.  Press deigen i den smurte paiformen og prikk den med en gaffel. Stekes i 12 minutter

Fyll:
Bland sammen mandelmel, kakaopulver, sukrinmelis og bakepulver i en stor bolle. Rør inn egg, vann,smeltet smør, Sukrin Fiber sirup og vaniljeekstrakt og bland godt sammen. Tilsett sjokoladen som er grovt hakket.

Hell røren i paibunnen og stek i 30 minutter, dekk med aluminiumsfolie halvveis i stekingen. Ta ut av ovnen og avkjøl, sett den i kjøleskapet slik at den blir kald

Browniepai

Topplokk:
Bland laktosefri kremfløte, søtning og vaniljeekstrakt i en bolle. Pisk til en stiv krem. Dekk det over paien. Pynt med mørk sjokolade. La paien stå kaldt et par timer til, slik at den får satt seg skikkelig.

Ta den ut av kjøleskapet 30 minutter før den skal spises, da er den lettere å deles i fine biter.

Browniepai1

Lag deg kaffe og nyyyyt!

Browniepai4