3-4 porsjoner
Saus
6 ss glutenfri tamarisoja
5 spiseskjeer fiskesaus
4 ss hoisinsaus
Wok
1 kinesisk hvitløk solo
Chiliflakes
kokosolje
600 g scampi
salt, pepper
En håndfull sukkererter
2-3 gulerøtter
2 squash
1 rød eller grønn paprika
Kutt gulrøttene, paprikaen og squashen med en spiralizer eller kutt de i tynne skiver med en potetskreller eller ostehøvel.
Fres chiliflakes og tynne skiver av hvitløk i kokosolje. Skrell tinte reker (og gjør evnt et kutt på toppen for å fjerne tarmen, på oppdrettsreker pleier den allerede å være fjernet). Tørk rekene godt med papir.
Stek dem ca 2 minutter, eller til de blir rosa. Tilsett salt og pepper.
Ta ut rekene og legg de til side. Fres grønnsakene, unntatt squashen, i 3-4 minutter.
Tilsett sausen, la det hele småkoke i 2 minutter før du tilsetter squashen. Smak til med sterk chilisaus.
Småkok i 1 minutt før du legger i rekene. Ikke la det koke for lenge, for da slipper squashen en del vann.
Server umiddelbart.