Kladdekake

den

Ca 16 biter

200 g mørk sjokolade (minst 70%, gjerne med smak)

200 g Tine smør

4 egg

1 dl laktosefri kremfløte

½ dl Sukrin gold

1 dl mandelmel

2 ts bakepulver

1 ts vaniljepulver

Evnt. sukrinmelis

Sett ovnen pü 225 grader. Smelt smøret, sukrin gold og mørk sjokolade. Visp eggene luftige.

Bland sammen de tørre ingrediensene. Hell i kremfløten i den smeltede, men avkjølte sjokoladeblandingen. Bland i de tørre ingrediensene. Avslutt med ü forsiktig røre inn eggedosisen. Hell alt i en springform, ca 20 cm.

Stek midt i ovnen i ca 12-15 minutter. La den avkjøle seg i kjøleskapet noen timer. SkjÌr i smü biter, strø litt sukrinmelis over og server.

Kladdekake1

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s