Pulled chicken med salat

6 porsjoner

Barbecuesaus

Pulled chicken

1 kg kyllingfileter

1 gul løk

1 stor hvitløksbüt

Paprikapulver og salt

Forslag til salat

1 hode isbergsalat

4 dl ruccula

1 stor rødløk

1 pakke sukkererter

cherrytomater

1 ss balsamico

1 ss olivenolje

Salt og pepper

Begynn med ĂĽ lage barbequesausen

Sett ovnen pü 170 grader. Stek kyllingfiletene, løkbüter og hvitløksbüten. Kyllingfiletene skal bare brunes litt. Krydre med paprikapulver og salt. Legg alt over i en leirgryte eller en ovnssikker gryte. Hell over barbequesausen.

Sett kyllingen midt i ovnen og la den stü i 2 timer. Nür den er ferdig, ta kyllingfiletene ut og pull de fra hverandre med to gafler. Bland kjøttet med sausen.

SkjĂŚr isbergsalat og legg det i en stor bolle. Bland i ruccola. Smak til med balsamico, olivenolje, salt og pepper.

Anrett pü tallerkner.  Topp salaten med sukkererter, rødløk og cherrytomater. Til slutt legger du pü 2-3 dl pulled chicken.

Server med rømme, guacamole og  godt glutenfritt brød.

Her har jeg pulled chicken til lunsj i et glutenfritt pitabrød:

Pulled chicken3

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s