6 porsjoner
Pulled chicken
1 kg kyllingfileter
1 gul løk
1 stor hvitløksbåt
Paprikapulver og salt
Forslag til salat
1 hode isbergsalat
4 dl ruccula
1 stor rødløk
1 pakke sukkererter
cherrytomater
1 ss balsamico
1 ss olivenolje
Salt og pepper
Begynn med å lage barbequesausen
Sett ovnen på 170 grader. Stek kyllingfiletene, løkbåter og hvitløksbåten. Kyllingfiletene skal bare brunes litt. Krydre med paprikapulver og salt. Legg alt over i en leirgryte eller en ovnssikker gryte. Hell over barbequesausen.
Sett kyllingen midt i ovnen og la den stå i 2 timer. Når den er ferdig, ta kyllingfiletene ut og «pull» de fra hverandre med to gafler. Bland kjøttet med sausen.
Skjær isbergsalat og legg det i en stor bolle. Bland i ruccola. Smak til med balsamico, olivenolje, salt og pepper.
Anrett på tallerkner. Topp salaten med sukkererter, rødløk og cherrytomater. Til slutt legger du på 2-3 dl pulled chicken.
Server med rømme, guacamole og godt glutenfritt brød.
Her har jeg pulled chicken til lunsj i et glutenfritt pitabrød: