Pulled chicken med salat

6 porsjoner

Barbecuesaus

Pulled chicken

1 kg kyllingfileter

1 gul løk

1 stor hvitløksbåt

Paprikapulver og salt

Forslag til salat

1 hode isbergsalat

4 dl ruccula

1 stor rødløk

1 pakke sukkererter

cherrytomater

1 ss balsamico

1 ss olivenolje

Salt og pepper

Begynn med å lage barbequesausen

Sett ovnen på 170 grader. Stek kyllingfiletene, løkbåter og hvitløksbåten. Kyllingfiletene skal bare brunes litt. Krydre med paprikapulver og salt. Legg alt over i en leirgryte eller en ovnssikker gryte. Hell over barbequesausen.

Sett kyllingen midt i ovnen og la den stå i 2 timer. Når den er ferdig, ta kyllingfiletene ut og «pull» de fra hverandre med to gafler. Bland kjøttet med sausen.

Skjær isbergsalat og legg det i en stor bolle. Bland i ruccola. Smak til med balsamico, olivenolje, salt og pepper.

Anrett på tallerkner.  Topp salaten med sukkererter, rødløk og cherrytomater. Til slutt legger du på 2-3 dl pulled chicken.

Server med rømme, guacamole og  godt glutenfritt brød.

Her har jeg pulled chicken til lunsj i et glutenfritt pitabrød:

Pulled chicken3

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s