6-8 porsjoner (min crockpot er på 5 l)
1 kg kyllingfileter
1-2 stk finhakket gul løk
1 stk finhakket hvitløk solo
2 dl peanøttsmør
2 bokser hermetiske tomater (400 g)
3 ts malt spisskummen
2 ts malt koriander
1/4 – 1/2 ts chilipulver (vær forsiktig med chilien, vi klarer oss fint med en 1/4 ts!)
1 ts kardemomme
2 ts salt
2 ts gurkemeie
2 ss glutenfri soyasaus
2 ts maisenna
Peanøtter og vårløk til pynt
Stek hvitløk og løk og brun kyllingfiletene. Legg alt i din Crockpot eller slowcooker. Bland ingrediensene til sausen og maisennaen, hell over kyllingen.
Kok på lav i 5-6 timer (eller 3 timer på høy) og server med det tilbehøret du ønsker.
Oppskriften er inspirert av en oppskrift i heftet som følger med CrockPoten.