Krydret peanøttkylling i CrockPot

6-8 porsjoner (min crockpot er på 5 l)

1 kg kyllingfileter

1-2 stk finhakket gul løk

1 stk finhakket hvitløk solo

2 dl peanøttsmør

2 bokser hermetiske tomater (400 g)

3 ts malt spisskummen

2 ts malt koriander

1/4 – 1/2  ts chilipulver (vær forsiktig med chilien, vi klarer oss fint med en 1/4 ts!)

1 ts kardemomme

2 ts salt

2 ts gurkemeie

2 ss glutenfri soyasaus

2 ts maisenna

Peanøtter og vårløk til pynt

 

Stek hvitløk og løk og brun  kyllingfiletene. Legg  alt i din Crockpot eller slowcooker. Bland ingrediensene til sausen og maisennaen, hell over kyllingen.

Kok på lav i 5-6 timer (eller 3 timer på høy) og server med det tilbehøret du ønsker.

Oppskriften er inspirert av en oppskrift i heftet som følger med CrockPoten.