4 porsjoner
800 g ytrefilet eller mørbrad
30 g maisenna
2 ss sesamolje
3 finhakkede hvitløksbåter
1,25 dl glutenfri soyasaus
1,25 dl oksebuljong
120 g kokosblomstsukker eller 120 g Sukrin Gold eller 60 g av hver.
1 finhakket løk
1/2 ts chiliflak
Sesamfrø og vårløk til pynt
Skjær kjøttet i tynne strimler. Bland kjøttstrimlene og maisenna i en pose, rist posen for å fordelen maisennaen.
Ha sesamolje, hakket hvitløk, soyasaus, buljong, kokosblomstsukker/Sukrin Gold, løk og chiliflak i din slowcooker. Rør ingrediensene sammen. Legg i kjøttstrimlene og bland det godt i sausen.
Kok på høy varme i 2-3 timer eller på lav 4-5 timer.
Server med blomkålsris, kokt ris, risnudler eller shiratakinudler. Pynt med sesamfrø og vårløk.