Koreansk biff i Crock-Pot

4 porsjoner

800 g ytrefilet eller mørbrad

30 g maisenna

2 ss sesamolje

3 finhakkede hvitløksbåter

1,25 dl glutenfri soyasaus

1,25 dl oksebuljong

120 g kokosblomstsukker eller 120 g Sukrin Gold eller 60 g av hver.

1 finhakket løk

1/2 ts chiliflak

Sesamfrø og vårløk til pynt

 

Skjær kjøttet i tynne strimler. Bland kjøttstrimlene og maisenna i en pose, rist posen for å fordelen maisennaen.

Ha sesamolje, hakket hvitløk, soyasaus, buljong, kokosblomstsukker/Sukrin Gold, løk og chiliflak i din slowcooker. Rør ingrediensene sammen. Legg i kjøttstrimlene og bland det godt i sausen.

Koreansk biff4

Kok på høy varme i 2-3 timer eller på lav 4-5 timer.

Koreansk biff3

Server med blomkålsris, kokt ris, risnudler eller shiratakinudler. Pynt med sesamfrø og vårløk.