Hvit sjokolademousse

4 porsjoner

1 beger laktosefri philadelphia kremost

2 dl laktosefri kremfløte  pluss  3-4 ss

70 g sukrinmelis

1 ts vaniljeekstrakt

25 g kakaosmør 

 

Smelt kakaosmøret pü svak varme, avkjøl.

Pisk 2 dl av kremfløten sammen med 35 g sukrinmelis, sett det kaldt.

I en stor bolle, pisk sammen kremost, vaniljeekstrakt og resten av sukrinmelisen. Tilsett det smeltede kakaosmøret. Røren vil bli ganske tykk, ha  derfor 3-4 ss kremfløte for ü fü en litt mykere konsistens.

Bruk en slikkepott og rør inn den piskede kremfløten i osteblandingen.

Fordel  i 4 serveringssküler og pynt med bÌr.

NB! Man kan kanskje bruke sukkerfri hvit sjokolade i denne oppskriften, men det har jeg ikke prøvd.

Hvit sjokolademousse2