4-6 porsjoner
4 egg
6 eggeplommer
2 dl vann
2 ss olivenolje
1 dl fiberhusk
4 ss kokosmel
2 ts urtesalt ( jeg bruker Herbamare, kjøpt på helsekosten)
Sett ovnen på 150 grader
Pisk eggene og eggeplommene til blandingen er luftig, tilsett olje og vann.
Bland de tørre ingrediensene og visp det ned i eggeblandingen. La det svelle i 5-7 minutter. Rør sammen en gang til.
Ha bakepapir på to stekeplater, smør deigen utover. Legg bakepapir på deigen i tillegg og bruk en kjevle for å få pastadeigen så tynn som mulig og helt ut i kanten på stekeplaten. La bakepapiret ligge over pastadeigen mens du steker midt i ovnen i ca 10 minutter. Ta ut og la pastaen avkjøle seg før du tar av det øverste bakepapiret.
Rull sammen pastadeigen fra kortsiden og skjær i tynne skiver.