4 porsjoner
Marinade/dressing
40 g flytende honning
3 ss Dijon sennep
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløk, finhakket
saften av en halv sitron
nykvernet salt og pepper
4 kyllingfileter
1 pakke skogsbacon, tykke skiver
Salat
2 stk hjertesalat
1 pose babyspinat
250 g cherrytomater
1 boks mais
2 store avokado
½ rødløk
Bland sammen marinaden/dressingen og hell halvparten over kyllingfiletene for å marinere de. Legg kyllingfiletene kjølig i minst to timer. Sett resten av marinaden/dressingen i kjøleskapet.
Sett ovnen på 190 grader varmluft. Legg baconskivene på en bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen i ca 20 minutter, til baconet er godt stekt. Ta ut og legg baconet på et tørkepapir slik at mye av fettet renner av. Kutt baconet i små biter.
Mens baconet steker i ovnen, steke kyllingfiletene på medium til høy varme. Legg kyllingfiletene til side før de skjæres i skiver.
Anrett salatingrediensene tallerkenene, legg på en kyllingfilet og strø over bacon.
Pisk inn 2 ss vann i resterende marinade/dressing og hell over salaten. Kvern tilslutt litt pepper og salt.