3-4 porsjoner
600 g kyllingfilet, i biter
1 ts sesamolje
2 ss kokosolje
1 hvitløk uten fedd eller 6 fedd, finhakket
1 ss revet ingefær
1 ts chiliflak
1 rødløk, hakket
1 pakke sukkererter, delt
1 liten rød paprika, kuttet i tynne skiver
Saus
4 ss risedikk
12 ss glutenfri soyasaus
2 ss sukrin gold
4-5 ts maisenna
Mariner kyllingbitene i sesamoljen i ca. 15 minutter. Bland ingrediensene til sausen i en annen, liten bolle og sett til side.
Varm en wok på høy varme, tilsett en ss med kokosolje. Stek kyllingbitene til de er nesten gjennomstekte, ha de i en bolle.
Varm opp woken igjen , denne gangen på svak varme og tilsett hvitløk, ingefær og chiliflak. Rør sammen i ca 30 sekunder før du skrur varmen opp til høy igjen. Ha rødløk, sukkererter og paprika i woken. Når grønnsakene har fått en kraftigere farge, tilsett kyllingbitene. Rør sammen.
Visp sammen sausen en gang til og tilsett den sakte i woken, rør til den har tyknet. Ha litt vann i i sausen dersom den blir for tykk.
Server med ris, blomkålsris eller shiratakenudler.