Tiramisumousse

den

4 små porsjoner

0,5 dl sterk kaffe
3 dl laktosefri kremfløte
80 g sukrinmelis
230 g  laktosefri Philadelpiaost (eller laktosefri Mascarapone)
1 ts vaniljeekstrakt
1 ss kakaopulver
30g mørk sjokolade

 

Pisk kremfløten til den blir stiv, sett den kaldt.

Bland romtemperert kremost og sukrinmelis, tilsett vaniljeekstrakt. Ha i en og en ss kaffe til du synes den er sterk nok på smak (jeg bruker alt).

Ha den piskede kremen i kaffeblandingen, bland forsiktig sammen. Ha tiramisukremen i en sprøytepose med spiss.

Sprøyt litt i et glass (mine er ca 2 dl, det blir små porsoner) og strø over kakaopulver. Fortsett med annenhver krem og kakao til du synes det er nok. Riv over mørk sjokolade på topplaget.

Sett i kjøleskapet minst to timer før servering.

Tiramisumousse2