Appelsinkylling

den

4 porsjoner

800 g kyllingfilet,skĂĽret i terninger
salt og pepper
kokosolje til steking

Appelsinsausen
3 büter hvitløk, finhakket
1,5 dl appelsinjuice
1 dl honning
0,8 dl glutenfri soyasaus
0,6 dl risvineddik
3 ss maisenna
½ ts ingefÌr
½ ts hvit pepper
appelsinskall

2 dl quinoa
4 dl vann med en kyllingfond

Vürløk
Sesamfrø
Appelsinskall

Krydre kyllingfileten godt med salt og pepper. Varm opp en stor stekepanne  pü medium til sterk  varme, tilsett kyllingen og stek den til den er nesten gjennomstekt.

Bland alle ingrediensene til appelsinsausen, dersom du vil ha den søtere, tilsett mer honning.

Tilsett appelsinsausen og bland godt. Kok opp og la retten smĂĽkoke til sausen tykner. Dersom den blir for tykk, tilsett litt mer appelsinjuice eller vann.

Server med quinoa, ris eller nudler. Pynt med vürløk, sesamfrø og litt mer appelsinsaus.