Salat med currykylling

4 porsjoner

4 kyllingfileter
Romanosalat
Babyspinat
1 rød paprika, hakket
1 agurk, skiver
500 g hakket ananas
1 rødløk, hakket
urtekrydder

Krydder til kyllingfiletene
1,5 ss curry
½ ss løkpulver
1 1/2 ts salt
1 ts tørket persille
1 klype chiliflak (valgfritt)

Currydressing
2,5 dl laktosefri naturell yoghurt
2 ss eplesideredikk
1-2 ss mangochutney , smak til så den ikke blir for sterk
1-2 ss curry, smak til

 

Bland  curry, løkpulver, knuste  chiliflak, salt og persille i en liten bolle for å lage rub. Gni godt inn i kyllingfiletene på begge sider. Spar resten av ruben i et lufttett glass.

Varm 1 ts kokosnøttolje i en stekepanne over middels varme. Stek kyllingfiletene på begge sider, fjern de fra stekepannen og avkjøl.

Lag dressingen ved å blande alle ingrediensene i en blender.

Fordel romanossalat, babyspinat, paprika, agurk, ananas og rødløk på fire tallerkner. Skjær kyllingfiletene i skiver og legg  de på salaten. Topp med dressing.