25 – 30 stk
100 g mørk sjokolade (86%)
30 g kakaosmør
1 ts vaniljeekstrakt
120 g kokosmasse
40 g kokosmelk (den faste massen etter at boksen har stått i kjøleskapet over natten)
40 g Fiber sirup
30 g Extra virgin kokosolje (med smak)
Ha sjokoladen, kakaosmøret og vaniljeekstrakten i en kjele og smelt sammen på svak varme. Hell den smeltede sjokoladeblandingen i de formene du vil bruke. Dersom du vil ha sjokolade på kantene, snu på formen slik at sjokoladen renner ut på siden.
Sett kaldt slik at sjokoladen stivner.
Ha kokosolje og fiber sirup i en kjele og smelt dette sammen. I en annen bolle, bland sammen kokosmasse og kokosmelk. Tilsett til slutt kokosoljeblandingen. Bland godt sammen.
Ta ut formene med sjokolade fra kjøleskapet. Press kokosblandingen i formene (over eller i sjokoladen) og sett kaldt.
Oppbevares i kjøleskap.