Bounty

 25 – 30 stk

100 g mørk sjokolade (86%)
30 g kakaosmør
1 ts vaniljeekstrakt
120 g kokosmasse
40 g kokosmelk (den faste massen etter at boksen har stütt i kjøleskapet over natten)
40 g Fiber sirup
30 g Extra virgin kokosolje (med smak)

Ha sjokoladen, kakaosmøret og vaniljeekstrakten i en kjele og smelt sammen pü svak varme. Hell den smeltede sjokoladeblandingen i de formene du vil bruke. Dersom du vil ha sjokolade pü kantene, snu pü formen slik at sjokoladen renner ut pü siden.

Sett kaldt slik at sjokoladen stivner.

Ha kokosolje og fiber sirup i en kjele og smelt dette sammen. I en annen bolle, bland sammen kokosmasse og kokosmelk. Tilsett til slutt kokosoljeblandingen.  Bland godt sammen.

Ta ut formene med sjokolade fra kjøleskapet. Press kokosblandingen i formene (over  eller i sjokoladen) og sett kaldt.

Oppbevares i kjøleskap.