2 personer
1 hjertesalat
2-3 kyllingbryst, marinert
1 ananas, i terninger
2 store tomater, oppskjært i terninger
1 mango, i terninger
1 – 2 avokadoer, i terninger
3 gulrøtter, revet
¼ – ½ rødkål, kommer ann på størrelsen, revet
Marinaden
4 ss appelsinjuice
2 ss olivenolje
2 ts limejuice/saft
2 ss glutenfri soyasaus eller Coconut aminos
1 ss Fibersirup Gold eller 1 ss honning
2 fedd hvitløk, finhakket
0,5 ts ingefær
0,5 ts allspice
Dressingen
1,25 dl olivenolje
4 ss limejuice/saft
2 ss Fibersirup Gold eller 2 ss honning
1 ts dijonsennep
0,5 ts ingefær
0,5 ts hvitløkspulver
0,25 ts sort pepper
klype med allspice
Allspicekrydder: bland og oppbevar i en lufttett boks
2 ts kanel
1 ts muskat
1 ts nellik
Bland ingrediensene til marinaden, hell den over kyllingbrystene og mariner minimum 1 time eller over natten.
Lag salaten ved å ha hjertesalaten i bunn og dekk med de andre grønnsakene/frukten.
Stek kyllingfiletene (ikke så lenge som jeg gjorde 😉).
Bland sammen ingrediensene til dressingen, smak til hvordan du vil ha den. Tips: ha alt i et norgesglass eller en beholder med lokk og rist til det er godt blandet.