Avokado- og kyllingsalat med chimichurri

4 personer

1 porsjon chimichurri
4 kyllingfileter
1 ss olivenolje
3 stk hjertesalat  (eller andre salatblader)
1 pose babyspinat
1/2 pose ruccola
3 plommetomater, skiver
½ rødløk, skiver
2 avokadoer, skiver
Frisk persille til pynt

Lag chimichurri ved hjelp av denne oppskriften. Hell ca 5 ss chimichurri over kyllingen og mariner i 30 minutter. Oppbevar resten av chimichurrien kaldt.

Varm olivenoljen i en stekepanne på middels til høy varme. Stek kyllingfiletene på begge sider, slik at den blir gyllen og stekt igjennom. Sett til side og la den hvile 10 minutter.

Fordel hjertesalaten, babyspinaten, avokadoen, tomatene og løken på fire tallerkner. Del kyllingfiletene i skiver og legg de over salaten. Til slutt har du den resterende chimmichurrien over kylling og salat. Pynt med persilleblader.