Ostekake med Zeroh orange & golden berry

den

22 cm springform

Nøttebunn:
150g mandler
150g cashewnøtter
100g Tine smør

Sett ovnen på 200 grader.

Ha mandler og cashewnøtter i en foodprosessor og finhakk nøttene. Trykk nøtteblandingen i bunnen av en 22 til 24 cm springform. Stek bunnen i 15 minutter, til den får en litt gyllen farge. Avkjøl.

Ostekrem:
2dl vann
6 plater gelatin (5 dersom du bruker seterrømme)
0,5 dl Zeroh med orange & golden berry
3dl laktosefri kremfløte eller vanlig kremfløte
1 boks laktosefri lettrømme eller seterrømme (ikke laktosefri)
200g laktosefri Philadelfiaost eller vanlig
80 gram sukrinmelis

Legg gelatinplatene i litt kaldt vann, ca 5 minutter. Kok opp vann og ha i gelatinplatenene. Visp så til det er helt oppløst,  ha i saft og sett til avkjøling.

Pisk kremfløte og melis i en bolle og rømme og philadelphiaost i en annen. Bland sammen. Ha den kalde gelatinblandingen i ostekremen og rør godt

Hell kremen over den avkjølte kakebunnen og sett dette kaldt noen timer.

Gelèlokk:
3,5 dl vann
1,5 dl Zeroh med orange & golden berry
5 plater gelatin

Legg gelatinplatenene i litt kaldt vann. Kok opp de 3,5 dl med vann og ha i gelatinplatene. Visp så til det er helt oppløst, ha i saft og sett til avkjøling. Pass på at den ikke stivner før du heller den forsiktig på ostekremen.

Pass på at du bruker en springform som er helt tett, ellers blir de en «gelebunn» i kjøleskapet 😀!!

Inspirert av http://www.outdoorkids.blogg.no