Torsk med kokoscurrysaus

den

4 personer

1 boks kokosmelk
1 ss fersk limejuice
1 ss rød karripasta
1 ts honning eller Sukrin Gold
4 ts ingefær, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 ts fiskesaus
2 ss koriander, finhakket
2 ss vårløk, finhakket
Torskeloin til 4 personer

Sett ovnen på 200 grader. Ha fisken i en ildfast form som er dekket med bakepapir eller godt smurt med kokosolje uten smak.

Bland de 7 første ingrediensene på listen i en kjele. Kok opp og la småkoke til sausen tykner, dette tar ca 8-10 minutter. Fjern kjelen fra varmen og rør i koriander og vårløk. Smak til med salt og pepper. Ha ca  ¼  av sausen over torskeloinen og sett resten til side (hold den varm,men ikke la den koke).

Stek fisken midt i ovnen i ca 18-20 minutter, til den «flaker».

Server med quinoa eller blomkålsris og salat. Hell den resterende sausen over fisken. Dryss over med koriander og vårløk dersom du ønsker det.