Crock-Pot sjokoladekake

10 personer, Crock-pot som rommer 5-6 liter

100 g mandelmel (ikke fettredusert)
80 g sukrin gold
35 g kakaopulver
1 1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
3 store egg
6 ss smeltet smør, ikke varm
1,6 dl laktosefri H-melk, vanlig H-melk eller mandelmelk
1 ts vaniljeekstrakt
50 g sjokoladechips, valgfritt

Smør innsiden av din slow-cooker. Man kan ogsü bruke en mindre slow-cooker, men mü da beregne lenger steketid.

Visp sammen mandelmel, sukrin gold, kakaopulver, bakepulver og salt. Bruk en slikkepott og bland i egg, smeltet smør, melk og vaniljeekstrakt. Ha i sjokoladebiter om du ønsker det.

Hell røren i slow-cookeren og sett innstillingen pĂĽ lav og 2-2,5 timer. Den vil vĂŚre litt bløt etter to timer og vil vĂŚre mer «kakaeaktig» etter 2,5 timer.

Slü av slow-cookeren og la kaken avkjøles i ca. 20 minutter.

Serveres lunken med iskrem eller kremfløte.