10 personer, Crock-pot som rommer 5-6 liter
100 g mandelmel (ikke fettredusert)
80 g sukrin gold
35 g kakaopulver
1 1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
3 store egg
6 ss smeltet smør, ikke varm
1,6 dl laktosefri H-melk, vanlig H-melk eller mandelmelk
1 ts vaniljeekstrakt
50 g sjokoladechips, valgfritt
Smør innsiden av din slow-cooker. Man kan også bruke en mindre slow-cooker, men må da beregne lenger steketid.
Visp sammen mandelmel, sukrin gold, kakaopulver, bakepulver og salt. Bruk en slikkepott og bland i egg, smeltet smør, melk og vaniljeekstrakt. Ha i sjokoladebiter om du ønsker det.
Hell røren i slow-cookeren og sett innstillingen på lav og 2-2,5 timer. Den vil være litt bløt etter to timer og vil være mer «kakaeaktig» etter 2,5 timer.
Slå av slow-cookeren og la kaken avkjøles i ca. 20 minutter.
Serveres lunken med iskrem eller kremfløte.