Grønnpeppergryte i crock-pot

4 personer

800 g storfe ytrefilet
1 løk, i büter
3 gulrøtter, i staver
1 liten sellerirot, i staver
1 hvitløk solo
1,5 dl vann
1 dl balsamicoeddik
1,5 ss grønn pepper, knust med mortel
1 ss dijonsennep
1 ss tomatpure
2 ss oksefond
2 ss glutenfri soyasaus
1/4 ts pepper
2 dl laktosefri creme fraiche eller vanlig
Smør til ü brune kjøttet med
2 dl sølvløk

Brun kjøttet og ha det over i din crock-pot.

Tilsett alle ingrediensene unntatt creme fraiche og sølvløk. Sett crock-poten pü low i 6 timer. Smak til med salt, pepper og eventuellt mer grønn pepper. Nür det gjenstür 30 minutter, rør i creme fraiche. Tilslett sølvløken rett før servering.

Denne gryten kan ogsĂĽ tilberedes i kjele, beregn ca. 1 til 1 1/2 times koketid pĂĽ svak varme.

Server med valgfritt tilbehør.