Hasselnøttmousse

4 personer

60 g usaltet smør, romtemperert
1,5 dl Vür beste nøtte (bytt ut 1 ss sukrin gold med 1 ss fibersirup gold)
40 g Fibersirup gold
1,5 til 2 dl laktosefri kremfløte eller vanlig kremfløte
1/2 ts vaniljeekstrakt 

Miks smøret mykt med en hündmikser, tilsett vür beste nøtte og fibersirup gold. Tilsett 1,5 dl kremfløte og vaniljeekstrakten. Miks godt sammen, til en fløyelsmyk mousse. Dersom den kjennes for tykk ut, tilsett mer kremfløte.

Ha moussen i fire dessertsküler. Server umiddelbart eller sett kaldt til den skal spises. La moussen romtemperes før den serveres etter avkjøling (ellers vil den vÌre for hard, pga smør og nøtte).

Denne moussen er veldig mektig, sĂĽ det holder med en liten porsjon!

Server med ristede hasselnøtter og pisket kremfløte.