Kylling med pasta og hvitløkssaus

4 porsjoner

700-800 g kyllingfilet, i strimler pĂĽ langs
2 ss olivenolje
2,5 dl matfløte, laktosefri eller vanlig
1 ss kyllingfond blandet i 1 dl vann
1 ts hvitløkspulver
1 ts hjemmelaget italiensk krydder
75 g revet parmesan
200 g fersk spinat
30 g soltørkede tomater, del tomatene i to
Salt og pepper
Ha olivenoljen i en medium til varm stekepanne og brun kyllingbitene pĂĽ hver side. Pass pĂĽ at de blir gjennomstekt. Legg kyllingbitene tilside.
Ha matfløten, kyllingfonden, krydder og revet parmesan i stekepannen. Varmen bør vÌre medium. Pisk sammen til sausen begynner ü tykne. Tilsett spinatbladene og de soltørkede tomatene. La sausen smükoke til spinatbladene er klare. Smak til med salt, pepper og evnt mer italiensk krydder. Legg kyllingbitene i sausen til de er gjennomvarme.
Server over glutenfri pasta, zoodles, lavkarbopasta eller shiratakinudler. Det er ogsü godt med salat  ved siden av.