150 g glutenfri havregryn
100 g mandler, hakkede
100 g valnøtter, hakkede
50 g gresskarkjerner
50 g solsikkekjerner
2 ss linfrø
2 never kokosflak (jeg bruker disse)
1/2 ts salt
2 ss ceylonkanel
2 ss avokado- eller kokosolje
1 dl Fibersirup Gold
Sett ovnen på 130 grader varmluft.
Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle, bland godt. Ha olje og fibersirup i en liten bolle og rør godt sammen. Hell oljeblandingen over de tørre ingrediensene og bland godt sammen.
Dekk to bakeplater med bakepapir og fordel massen over disse. Stekes i 30 minutter. Avkjøles helt på benk før granolaen haes over på glass.
Serveres med din favorittyoghurt og friske bær.
Dersom du ønsker mindre karbohydrater, kutt ut havregrynene og bruk mer nøtter, kokosflak og frø. Jeg synes at det er ok med havregrynene for det er så lite man bruker av gangen.