Granola med kanel og kokos

den

150 g glutenfri havregryn
100 g mandler, hakkede
100 g valnøtter, hakkede
50 g gresskarkjerner
50 g solsikkekjerner
2 ss linfrø
2 never kokosflak (jeg bruker disse)
1/2 ts salt
2 ss ceylonkanel
2 ss avokado- eller kokosolje
1 dl Fibersirup Gold

Sett ovnen pĂĽ 130 grader varmluft.

Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle, bland godt. Ha olje og fibersirup i en liten bolle og rør godt sammen. Hell oljeblandingen over de tørre ingrediensene og bland godt sammen.

Dekk to bakeplater med bakepapir og fordel massen over disse. Stekes i 30 minutter. Avkjøles helt pü benk før granolaen haes over pü glass.

Serveres med din favorittyoghurt og friske bĂŚr.

Dersom du ønsker mindre karbohydrater, kutt ut havregrynene og bruk mer nøtter, kokosflak og frø. Jeg synes at det er ok med havregrynene for det er sü lite man bruker av gangen.