Tacopai

den

22 cm paiform, 8 biter

1 stk lavkarbo eller glutenfri paibunn

Fyll:
500 g kjøttdeig
4 -5 ts tacokrydder, smak til
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 dl vann
3-4 tomater i terninger

Ha løken og hvitløken i middels varm stekepanne, stek til løken er myk og blank. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er gjennomstekt. Ha i tacokrydder og vann. la blandingen småkoke i 10 minutter.
Fordel kjøttdeigfyllet utover paideigen, og legg de hakkede tomatene over.

«Saus»
2 dl creme fraiche, laktosefri eller vanlig
4 ss majones
3-4 ss chilisaus. Her kan du bruke søt chilisaus eller sterk chilisaus (smak til).
1 kryddermål pepper (1 ts er 5 krm)
1 revet hvitløksfedd

Revet ost til gratinering

Bland ingrediensene til «sausen» og hell den over kjøttdeigen og tomatene.
Strø over revet ost, og stek midt i ovnen i 20-30 min.

Server med salat, guacamole og rømme.