Lavkarbo peanøttkake i langpanne

En langpanne

Kake
200 g mandelmel (ikke fettredusert)
40 g kokosmel
40 g proteinpulver uten smak, jeg bruker dette
1 ss bakepulver
1/2 ts salt
190 g kremete peanøttsmør
120 g smør, romtemperert
150 g Sukrin Gold
3 store egg, romtemperert
1 ts vaniljekstrakt
2 dl usøtet mandelmelk

Peanøttfrosting
230 g laktosefri eller vanlig Philadelphia kremost
4 ss smør, romtemperert
220 g kremet peanøttsmør
2 dl Fibersirup Gold – smak til
2,5 dl laktosefri eller vanlig kremfløte
1 ts vaniljekstrakt
50 g peanøtter, hakket i smü biter

Forvarm ovnen til 170 grader og ha et bakepapir i en stor langpanneform.

Kake
Bland sammen mandelmel, kokosmel, proteinpulver, bakepulver og salt i en middels stor bolle.

Ha peanøttsmør og smør i en stor bolle og miks godt sammen med en hündmikser til den er klumpefri. Bland i sukrin gold og deretter eggene og vaniljekstrakten. Tilsett halvparten av mandelmelblandingen og miks alt godt. Deretter tilsettes mandelmelken og resten av mandelmelblandingen.

Fordel røren i den preparerte langpannen. Stek kaken i ca. 20 minutter, til kantene er gyldne og du kjenner at kaken er ferdig nür du tar pü den. Ta den ut og la den avkjøles i langpannen.

Frosting
Ha alle ingrediensene i en bolle og miks sammen til den er glatt og fin uten klumper.

Denne kaken blir ikke sü høy, sü jeg pleier ü dele den i to og har et lag med frosting mellom kakestykkene og et lag pü toppen av kaken. Riv eller smelt mørk sjokolade som kan brukes som pynt.