Frokostbrød

12 stk

150 g Fettredusert mandelmel
50 g Havrefiber fra Tights.no
65 g fiberhusk
4 ts bakepulver
1 ts salt
100 g linfrø/sesamfrø (tilsammen)
100 g smeltet smør
300 g laktosefri cottage cheese
4 egg
3 dl vann

FREMGANGSMÅTE

Sett ovnen pĂĽ 200 grader, varmluft

Alle de tørre ingrediensene blandes i en bolle.

Smelt smøret pü svak varme. Ha eggene og cottage cheese i en bolle, bland sammen med en stavmikser, tilsett vann og smeltet smør. Rør godt sammen med en visp

Ha i de tørre ingrediensene i eggeblandingen. Rør godt sammen med en visp, den vil tykne ganske raskt.

Bruk en fuktig spiseskje og sett deigen som boller (11-12 stk) pĂĽ to bakeplater med bakepapir. Trykk bollene flate med en fuktig hĂĽnd

Steke begge brettene samtidig i 20-25 min. Avkjøles pü rist. Frys ned, kan tines i mikroovn.