12 stk
150 g Fettredusert mandelmel
50 g Havrefiber fra Tights.no
65 g fiberhusk
4 ts bakepulver
1 ts salt
100 g linfrø/sesamfrø (tilsammen)
100 g smeltet smør
300 g laktosefri cottage cheese
4 egg
3 dl vann
FREMGANGSMÅTE
Sett ovnen på 200 grader, varmluft
Alle de tørre ingrediensene blandes i en bolle.
Smelt smøret på svak varme. Ha eggene og cottage cheese i en bolle, bland sammen med en stavmikser, tilsett vann og smeltet smør. Rør godt sammen med en visp
Ha i de tørre ingrediensene i eggeblandingen. Rør godt sammen med en visp, den vil tykne ganske raskt.
Bruk en fuktig spiseskje og sett deigen som boller (11-12 stk) på to bakeplater med bakepapir. Trykk bollene flate med en fuktig hånd
Steke begge brettene samtidig i 20-25 min. Avkjøles på rist. Frys ned, kan tines i mikroovn.