4 porsjoner
600 g kylling brystfileter
1 gul løk
1 ss smør
salt
2 dl laktosefri kremfløte
1 dl vann
1 ss kyllingfond
1 dl laktosefri creme fraiche
2 ss chilisaus
1 ss rosepepper
1 ts grønne pepperkorn
9 cherrytomater
Knuste poteter
1 kg Amandine poteter
4 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
50 g revet parmesan
salt og pepper
Sett ovnen på 200 grader.
Del hver kyllingfilet i to. Skrell og hakk løken. Brun kyllingen i en stekepanne med smør. Tilsett løken og stek litt til. Ha salt på kyllingen og legg den i en ildfast form.
Hell fløte, vann, kyllingfond, creme fraiche og chilisaus i stekepannen og kok opp. Rør i knust rosepepper og grønn pepper. Hell over sausen over kyllingen. Tilsett tomater i skiver.
Stekes til kyllingen er gjennomstekt, ca 20 minutter.
Knuste poteter: kok potetene nesten ferdig, hell av vannet og damp de tørre. Legg potetene på en langpanne som er dekket av bakepapir. Press de med en gaffel slik at de blir «knust». Ha over litt presset hvitløk, drypp over olivenolje, revet parmesan, salt og pepper.
Stekes i ovnen til de er gylne, ca 15 minutter.