Eplekake med valnøttkrønsj

100 gr mandelmel, ikke fettredusert
4 ss kokosmel
1 1/2 dl sukrin gold 
2 ts bakepulver
200 gr laktosefri cottage cheese
2 ss laktosefri eller vanlig kremfløte
4 egg 
1/4 ts vaniljepulver
2 røde epler i skiver
ca 2 ss kanel 
valnøtter
laktosefri kremfløte eller laktosefri is til servering

Sett ovnen på 175grader
Rør det tørre (unntatt kanel) sammen i en stor bakebolle. Miks cottage cheese, egg, sukrin, fløte og vaniljefrø med stavmikser eller i vanlig mikser til det blir en glatt røre uten klumper. Bland det våte i det tørre. Rør godt sammen til en glatt røre 

Ha røren i en smurt 20 til 22 cm springform. Dekk gjerne til bunnen med bakepapir.

Ha kanel i en skål og rull epleskivene en og en i kanelen før du stikker dem ned i deigen. Ha grovhakkede valnøtter over til sist. Strø gjerne litt ekstra kanel over kaken før du steker den i ca 30 min midt i ovnen.

Server med en dæsj pisket laktosefri krem eller sukker-og laktosefri vaniljelatteis.