Sj√łkrepssalat

2 porsjoner

8 sj√łkreps (kokte)
150 g blandet salatblader
1 avokado
6 små tomater
1/2 paprika etter √łnsket farge
2-3 stilker v√•rl√łk
3 hardkokte egg, delt i båter
fersk dill

Dressing:
1 dl laktosefri r√łmme

1-2 ss flytende honning eller Fibersirup gold
1 ss balsamicoeddik
saften av 1/2 sitron
litt r√łd chili
1 hvitl√łkb√•t
salt og pepper
fersk dill

Bland sammen hakket hvitl√łk, litt dill og chili, laktosefri r√łmme, honning/fibersirup, sitron og balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper. Sett dressingen til side.

Vask og legg utover salaten på et stort fat.

Ta krepsehalene ut av skallet og legg de p√• salaten. (ta vare p√• hode, kl√łr og skall, frys det ned og kok suppe p√• det senere) Del opp egg, tomater, l√łk og avokado i biter, ha det i salaten. Kvern litt pepper over.

Pynt med dill. Server med dressingen og et godt glutenfritt br√łd.