Sjøkrepssalat

2 porsjoner

8 sjøkreps (kokte)
150 g blandet salatblader
1 avokado
6 små tomater
1/2 paprika etter ønsket farge
2-3 stilker vårløk
3 hardkokte egg, delt i båter
fersk dill

Dressing:
1 dl laktosefri rømme

1-2 ss flytende honning eller Fibersirup gold
1 ss balsamicoeddik
saften av 1/2 sitron
litt rød chili
1 hvitløkbåt
salt og pepper
fersk dill

Bland sammen hakket hvitløk, litt dill og chili, laktosefri rømme, honning/fibersirup, sitron og balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper. Sett dressingen til side.

Vask og legg utover salaten på et stort fat.

Ta krepsehalene ut av skallet og legg de på salaten. (ta vare på hode, klør og skall, frys det ned og kok suppe på det senere) Del opp egg, tomater, løk og avokado i biter, ha det i salaten. Kvern litt pepper over.

Pynt med dill. Server med dressingen og et godt glutenfritt brød.