Soyamarinert laks med syrlig salat

4 laksefileter uten skinn og ben
1 dl glutenfri soyasaus eller coconut aminos
2 ts sesamolje
2 ts Fibersirup Gold

1 agurk
1 grønt eple
4 reddiker
3 stilker vårløk
1 dl laktosefri gresk yoghurt
1 ss extra virgin olivenolje
saften av 1 lime
salt og pepper

Fordel laksen i en smurt ildfast form. Rør sammen ingrediensene til marinaden. Hell den over laksestykkene. Stekes ved 175 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.

Del agurken i to, bruk en teskje og skrap ut den bløte kjernen i midten. Skjær opp agurken i tynne strimler og ha dem i en liten bolle. Skjær også opp eplet, reddikene og vårløken i tynne staver. ingrediensene som Rør sammen yoghurt og olivenolje, og smak til med lime, salt og pepper. Vend dressingen forsiktig inn i salaten og strø gjerne litt sorte sesamfrø og noen blader frisk koriander over salaten til slutt.