Mandelgrøt

1 porsjon

25 g smør eller 1 ss
1 egg
25 g mandelmel (fint, ikke  hjemmelaget) eller 3 ss
1,5 dl laktosefri helmelk eller laktosefri kremfløte
1 klype salt
1 ss sukrin (valgfritt)
kanel, sukrin gold, sukkerfritt syltetøy eller hjemmelaget eplemos

 

Smelt smøret pü svak varme i en liten kjele.  Bland i mandelmel og salt. Følg pü med melken/fløten, egg, salt og evnt. Sukrin.

Rør helt til konsistensen blir som grøt.

Server med litt kanel, sukrin gold og usøtet eplemos/syltetøy. Kan ogsü bruke hakkede nøtter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s